Bäst är att vara medlem i DRF

Däckspecialisternas Riksförbund – DRF är öppen för alla företag inom däck- och fälgfackhandeln och verkstäderna (aktiv medlem med rösträtt). Läs kvalifikations- och kompetenskraven. Som leverantör eller annan verksamhet kan du vara korresponderande medlem. Som medlem i Däckspecialisternas Riksförbund – DRF har du medlemsförmåner samtidigt som du bidrar till branschens utveckling.Ingen annan kan göra det för dig som DRF utför.

En nyhet är DRF Lagvägen, en exklusiv tjänst som gör det möjligt för dig att leva upp till de krav som myndigheter, certifieringsorgan och revisorer kan ställa.

DRF har fått Skolverket att besluta om en yrkesutbildning för branschen. Det har aldrig någonsin funnits tidigare. DRF driver frågan om en sommardäckslag gentemot politiker och myndigheter. DRF har tagit tag i frågan om Break Down. DRF har tecknat avtal med Konsumentverket för branschens räkning (däckverkstadens reparationsvillkor) Som aktiv medlem är du auktoriserad däckspecialist. Du skickar din personal på DRF:s Däckskola – till medlemspris.

Du köper material som däcksäckar, dra-åt-kort mm – till medlemspris. Och alla medlemmar får branschtidningen DäckDebatt i brevlådan!