För din trygghet - anlita en auktoriserad däckspecialist

2018-11-19

"Många kunder känner sig lurade att köpa nya däck i onödan", allt enligt Aftonbladets Web-TV "200 sekunder" den 19 november. Visst är det trist att känna sig lurad, men för att minimera den risken är vårt förslag att du som kund alltid anlitar ett medlemsföretag i Däckspecialisternas Riksförbund - DRF. Vi är runt 650 medlemsföretag och däribland alla de stora kedjorna samt ca 50 fristående däckverkstäder.

DRF är en branschorganisation för Sveriges däck-, fälg- och serviceverkstäder. Våra medlemmar är auktoriserade däckspecialister, vilket borgar för en hög kvalitetsnivå på medlemsföretagen och deras tjänster. DRF är en del av Däckbranschen Sverige AB som verkar för säkerhet, hållbarhet och trygghet i branschen.

Som kund bör du kontrollera att din däckverkstad är ansluten till DRF. Att anlita ett medlemsföretag i DRF medför en trygghet för dig som kund eftersom våra medlemmar förbundit sig att ha rätt kompetensnivå och att efterfölja gällande lagar och regler. Dessutom har DRF ett avtal med Konsumentverket, vilket borgar för ytterligare kundtrygghet.